Vecka 35+4 idag...

Denna bild togs idag... och bilden under togs exakt samma vecka (35+4) fast med lill Dion inuti. Jag tycker det är ingen större skillnad mellan de två bilderna, även om man ofta får kommentar på att min mage är större den här gången. 
 
 
Några bilder på Dion från någon vecka sedan, han tycker det är så spännande att leka doktor så han bara måste få lyssna på både min och Brandons mage (och inte hjärta, lungor eller så :) ).
 
  
 
Hej då!

Glass och korv på IKEA

Dions andra korv! Så här ser han ut när han får som han vill... :)
 
I helgen var vi i IKEA Etobicoke och handlade en hel del - mestdels till Dion så Mr. Bollen kan ärva saker av Dion :) När vi checkade ut, såg Dion en stor bild på yoghurtglass, den skulle han absolut ha, "sa" han... Eftersom det ändå var lunchtiden så jag köpte en korv och en glass till honom. Till min förvåning så ville han först äta upp korv (ja, bara korv. Inget bröd, inte ketchup heller). Sedan njöt han av glassen...tills han såg att jag köpte ytterligare en korv (som var till mig) så ville han absolut ha den. Men gissa vad... han blev så förbannad när han såg att jag lagt på ketchup och senap så Brandon gick och köpte en ny korv till honom och den åt han upp fort. Ville ha en tredje...med glassen kvar i andra handen. Nej, det fick han inte. Men... IKEAs korv...är den så god? Ibland har jag svårt att förstå Dions matvanor såsom matlust.
 
Hej då!

Välbehövlig och underbar helg!

  
Vi åkte och hälsade på Brandons farfar i Chatham - det är alltid lika lugnt där. Inte mycket att göra, eller... rättare sagt, ingenting att göra. Kan bli riktigt långtråkigt om man vill vara aktiv - men efter en så intenstiv vecka med få sömn timmar så en sådan helg uppskattades verkligen!
 
På vägen tillbaka stannade vi i Ingersoll för att hojta till Rachel och Mike samt Brandons farbror Ron. Som vi  misstänkte, Rahcel och Mikes lilla flicka tittade äntligen ut i fredags (5e april, hon var beraknat till 27 mars!) - de sade ingenting...tills vi klev in i deras hus fick vi se denna tavla:
 
Citra Laing, hon sov hela tiden medan vi var där... förhoppningsvis får vi leka med henne nästa gång vi träffar henne. Så liten... så söt!
 
Trötta men lyckliga föräldrar! Dion var jättego... klappade försiktigt på huvudet. Hoppas han fortsätter så hela tiden när hans lillebror är här! :)
 
 
Mike har såklart bryggt Citras alldeles egna öl :)
 
Stort grattis till er båda två!
 
En kort vistelse hos Uncle Ron innan vi drog hemåt.
 
 
Hej då!
 
 

Shomal Restaurant

Igår kväll var jag tillsammans med tre vänner på en iransk resturang i North York (typ 40 minuter med bil härifrån). Det var ett riktigt trevlig ställe med topp service. Dit kommer jag tillbaka igen när vi har vägarna förbi eller när min mamma är på besök! :)
 
 
Mamma, vad står det på skylten? "Shomal Restaurang" som betyder "North Restaurant" på engelska...eller? :)
 
Såklart valde jag denna rätt:
 
 
Vet någon varför bilderna blir så där när det är bilder från smart telefoner? Hur rättar man till??? :(
 
Hej då!

RSS 2.0