Mr. Bollen!

Min present till Brandon på Alla Hjärtans Dag var... att ta reda på Bollens kön. Bara för att han tjatat sååå. Jag ljög tillsist att jag inte kunde ta reda på det för att MVC sa att de inte hade denna information i systemet vid mitt senaste besök som var den 26:e januari. Min nästa ultrasound undersökning sker den 4 mars.
 
I själva verket hade de svaret i deras system. Jag bad dom att skriva ned på en lapp och lägga i ett kuvert. Jag tog med mig kuvertet till ett cupcake bageri och beställde tre cupcakes med Alla Hjärtans Dag som tema samt svaret (blå/rosa glasyr) inne i cupcakes. Samt några ljusblå och rosa hjärta ovanpå som ett ledtråd, tänkte jag.
 
Jag var ganska otydlig när jag gav dessa till Brandon. Hans första reaktion var "girl?" eftersom kakorna var väldigt rosiga. Jag försökte förklara lite bättre, att svaret finns INNE i dessa formar. Det tog lite tid innan han fattade. Även att jag inte visste om det själv. HUR? frågade han istället för att börja äta.
 
När Brandon väl fattade min present till honom - då skar han upp den i två bitar istället för att äta. :)
 
Det blir alltså en Mr. Bollen!
 
Lappen som jag fått av MVC.
 
Tyvärr, även om jag trodde att jag var helt mentalt förberedd så blev jag riktigt ledsen. Självklart kommer jag att älska Bollen så fort han tittat ut. Jag tog aldrig reda på könet när jag var gravid med Tummen - för en flicka ville jag så gärna ha. Men när Dion föddes, älskade jag honom från första sekunden, pojke eller flicka...det kvittar i efterhand. Nåväl, Brandon är iallafall jätteglad över presenten, bästa present han kan få, sa han. Vilket glädjer mig även om jag inte kan förstå honom varför.
 
Förresten, ifall ni undrar... Dion var färdig med maten, han ville gå ner, jag frågade om han ville ha fika. Ett bestämt nej fick man till svars! Så, han fick gå...och han missade hela showen! ;)
 
Hej då!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Härlig flera barn o spelar inte roll kön. Härlig se bild:) puss kram

2013-02-15 @ 16:48:27
Postat av: nea

åh jag kan förstå din reaktion men det är bra att du vet innerst inne att könet ändå inte kommer att kvitta! så mysig som dion är, kanske det inte är dumt med en kille till ändå ;) stor kram på dig!

2013-02-15 @ 20:28:21
Postat av: Rachy

AHA! :) that's creative, heh :)

2013-02-15 @ 20:57:06
Postat av: maja

måste också säga att det verkligen var kreativt det du gjorde!

2013-02-16 @ 22:50:12
Postat av: Madde

Grattis till amdra son och viktigast är att barnet är friskt ;) Kram

2013-02-17 @ 23:29:01
Postat av: Sofia

Jag hoppades på en pojke när jag väntade Maya och var också så bombsäker på att det var en pojke så jag blev ordentligt paff vid ultraljudet som visade att det var en lillasyster! :) Så kan förstå hur du kände dig.. Men så här i efterhand kan jag tala om att det är otroligt praktiskt med två av samma kön, du har redan alla plagg som behövs! ;) Men det är klart att det händer att det är en del som behöver inhandlas pga BF under olika årstider. Ett ex - det räckte med att ha två vinteroveraller i stl 62 för Emma medan Maya redan använt Emmas i stl 56 och 62 och de är för småa nu så jag fick köpa en till i stl 68. Mayas fjärde overall - medan Emma behövde bara 2 :) En ytterligare praktisk sak med 2 barn av samma kön, du behöver inte tänka på färgval på kläder när du handlar åt äldsta barnet o tänker på att det yngsta ska kunna ärva det sen.. Tur är det för Emma är verkligen inne i en rosa period nu (och jag fattar inte hur :)) o ska absolut ha en rosa jacka, en rosa overall etc.. Inte så roligt för en lillebror att ärva sen då, om han är så noga med färger som Emmas lillkusin Jonathan som ratar storasystern Elsas rosa kläder :) KRAM!!

2013-02-23 @ 21:39:26
URL: http://sosia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0