Skotta, skotta och skotta snö all day long!

Vädret här i Kanada, eller mer specific Ontario...eller ännu mer nogarrant, här i Toronto ändras temperaturen väldigt fort och väldigt ofta! Det har inte varit någon fin vit vinter som i Sverige, men idag snöade det non stop... tror det ligger på minst 30 cm snö - allt från bara inatt och hela dagen idag. Igår var det nästan grönt och på tisdags sägs det bli lite varmare som +7 grader.
 
Vi har en ganska stor driveway som är delat med grannen och ja...det känns som om vi inte gjort någonting annat än att skotta snö! Man blir aldrig klar liksom... Jag är helt slutkörd!
 
Faye, vår granne. Hon och hennes man är hur snälla som helst! De skottar åt oss, klipper våran gräs ibland etc. Härligt med en så skön granne! Dion fick denna mini röd spade i julklapp av Faye :)
 
Förresten, skolorna i hela Peel/Halton area är stängda idag. Mest för att skolbussar inte körs i detta väder och typ alla åker skolbuss till och från skolan. Om skolorna är stängda då stänger även dagis runtomkring även om de inte tillhör kommunal. :/ Eftersom dövskolan inte är någon kommunal skola, så brukar skolan hållas öppet i vilket väder som helst - men idag stängde även ECD School for the Deaf! Jag åkte dit imorse, men fick åka hem direkt. Tur att jag bara bor 3 minuters bilavstånd från skolan.
 
Hej då!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Härllig se bild:)puss kram

2013-02-10 @ 17:11:33
Postat av: Madde

Snälla grannar! :)

2013-02-11 @ 21:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0