Sverige...första respektive fjärde...

...gången för Svante respektive Dion!
 
Resan hit gick väldigt bra. Jag oroade mig i förväg i onödan. 45 minuters bussresan till syrran hem igår eftermiddag var nästan värre än 10 timmars flygresa plus allt annat (från dörr till dörr, 15 timmar). Svante bajsade när vi klev på bussen, Dion ramlade på spillande öl inne i andra bussen som stank hemskt bara för att dra ett par exemplar. Medan flygresorna med byte i Island gick mycket smidigt. Ingen av oss behövde gå på wc nästan (bara kissblöjor som byttes), vi alla sov i princip hela vägen... Puh! :)
 
 
Pappa: BYE BYE!
Dion: DADDY MED!
Pappa: NEJ, PAPPA STANNAR, DU ÅKER.
Dion: MOMMY MED! KOM! och gick iväg...
 
Så var det när vi gick ifrån Brandon. Dion grät först... DADDY...HOME!!! DADDY... HOME!!! VILL HOME!!! när det var sovdags för honom här hos mina morföräldrar. Både första och andra natt. Inatt var det inga problem, han har förstått att Brandon kommer hit "snart". Inte lika trött heller, kanske.
 
   
   
Jag tog med Dions bilstol inne i flygplanet - det var värt det! Han kunde sitta bra och ordentligt samt sova gott hela resan. Underlättade mig mycket!
 
Det är väldigt svårt att få en liten bebis att fatta att det är sovdags. Som väntat dock. Enklare med en två åring som Dion faktiskt. Ja, knappt en vecka har gått, bara tre nätter... Jag siktar på att Svante vänjer sig inom en vecka till.
 
Självklart har vi hunnit med en del fast inte lika mycket som jag trott faktiskt. Vi alla är helt slutkörda, mestdels tidsomställningen tillsammans med två små barn. Var till och med tvungen att väcka David den första natten då både pojkar vaknade samtidigt 12 på natten :)
 
   
 
   
  
Firade Viggos födelsedag i efterskott. För skojskull bara, Dion älskar tårtor och inte minst blåsa ljus så det var kul!
 
Hej då!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej
Härlig se bild. Idag ni rest tillbaka hem. Tack ni haft hos oss o jätte glad o härlig o rolig se med er o nu tom hemma. Oj saknar er mycket redan.
Hoppas ni haft allt väl rest.
Vi älskar er.
Kram puss

2013-10-27 @ 18:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0