Realize your full potential at CIBC

Klev in på www.cibc.ca alldeles nyss och en ruta till höger msom står "Realize your full potential at CIBC" och så länken "View video". Brandon är med i filmen! Jag vet, det är inte någon ny film - de filmade förra året, tror jag. Men att det syntes så tydligt på hemsidan är någonting nytt!

I'm proud of you Brandon!

Hej då!


Awenda nationalpark

För ett tag sedan campade jag och Brandon med två andra par på Awenda Nationalpark, ungefär 1,5 timme norrut härifrån. Det var en riktigt mysig helg; kubb, promenad, softa på stranden, grillning (grillspett, smores och popcorn) och mycket prat samt fotografering. Några bilder är bättre än några ord...

  
   
  

Hej då!


Vem vill äta en munk-burgare???

Inte jag iallafall...


Bilden har jag kopierat från http://www.thestar.com/living/food/article/848767--a-krispy-kreme-cheeseburger-only-at-the-state-fair Kolla in deras artikel också... 


Den här innehåller dessutom 1000 kalorier. Sjukt... Om vi svenskar ska härma, vad sägs om en semmelburgare?

Nä, nu ska jag ta en promenad!

Hej då!


Svenskar på besök! :)


Inom kort kommer jag att uppdatera några bilder från Stag & Doe party och lite annat när vännen Ida och Andreas samt brorsan David hälsade på oss. Det var riktigt skoj att ha er här!


Hej då!


Nu börjar nedräkningen...

...till den 21 september! Då flyger vi till vackra Stockholm.

I fredags var min sista dag på jobbet. Det känns riktigt, riktigt bra - även om jag kommer att sakna $$ men det känns lagomt med nio veckors jobb på ett läger. Det är en annorlunda men intressant upplevelse. Jag har också fått se staden mycket mer genom att åka på många olika utflykter. Vädret har varit soligt och väldigt fuktigt hela sommaren.

Nu längtar jag till hösten!

Hej då!
RSS 2.0