Ett par röda dagar!

Nu är vi hemma i Toronto igen efter en lång helg med mycket mat och snö (inte lika mycket som i Sverige dock).

Sammanfattar helgen hos Brandons farfar i fem bilder:

  
  

Vet ni, det finns faktiskt ännu en bra sak med Kanada. Infaller en röd dag på en helgdag så bak- eller framflyttas det till en vardag. Christmas (juldagen) och Boxing day (annandags jul) är Statutory Holidays och detta år är det ju på lördag respektive söndag, vilket innebär vi är lediga igår och idag. Dock är affärerna öppna som vanligt, så det känns lite som semester istället för jul.

Förresten... en av julklappar från Brandon:


Min alldeles egna jättefin "bloggbok" - alla sidor i färg. Allas kommentarer finns också med. En absolut livstidsminnesvärd julklapp!!! Året 2010 var dessutom ett annorlunda och händelserikt år for mig/oss.


Hej då!


God Jul!

Önskar Er alla en riktigt God Jul!Hej då!

Julafton - vecka 28+0

Nu är jag i vecka 29. Trimester tre. Jag börjar känna lite extra trött nu redan, men... det kanske beror på julhysteri också? :) Julklappar är iallafall ordnade. En sak kvar - koka risgrynsgröt till lunch imorgon!

Bjuder på en magbild härnedan som togs för fem minuter sedan:

 

...om någon månad ser jag förhoppningsvis ut som min syrran; bilden från augusti 2009:Hej då!

P.s. idag blev det mycket (och sista) julbak (mestdels julgodis) tillsammans med kompisen Paul. Jag längtar till glögg och pepparkakor med ädelost imorgon. Har inte druckit eller ätit några hittills! :) Blir en julfest/middag med julklappslek hos ett par, dit kommer runt tio personer. Ska bli skoj! Sen ska vi vidare till Chatham och fira jul tillsammans med Brandons storfamilj på lördag.

Wyatt har blivit ett helt år gammal nu...

Brandons brorsa, Andrew och resten av familjen har flyttat till Kanada nu. I helgen firade vi Wyatt som fyllde ett år den 16 december. Tänk vad tiden går...


Givetvis ska man fira med en stor och god glasstårta från Dairy Queen.


 
Brandon lekte vilt och länge med Wyatt, det påminde mig mycket om mina syskonbarn - Ofelia och Viggo. Jag svettades mer än gärna med dom. 

Sedan passade jag på att julbaka och julpyssla lite nu när jag har sällskap av Brandon, Sheila och Laura. Roligare att baka i grupp tycker jag.

  
Gilles pepparkaksdeg köpte jag på IKEA för ett bra tag sedan. Älg-cookie cutter är från Färg Form Sweden - jag tror jag har vunnit den i julklappsbyte på jobbet (kansliet) för ett par år sedan. :)

Bara fyra, tre eller två dagar kvar till jul... Tänk att jag har varit här i ett helt år om ett par veckor, så jag upprepar... tänk vad tiden går!

Hej då!

Brandons tidiga julklapp...

...till sig själv (eller till oss som han betonar) ;)


Jag har alltid tyckt bäst om PC och jag har aldrig haft en MAC tidigare så det ska bli en ny utmaning för mig, eller för oss kanske.


Önskar er en trevlig 4:e advent!

Hej då!


Help!

We went IKEA shopping and bought some more bestå storage units to expand our current storage system in our den/dining room. I'm sure most of you are familiar with IKEA's bestå stuff.... we have two configurations that we're not sure which to go with. So I'm asking you guys to vote! :)

The idea is that we will have doors for all of the units - I know it's tough to tell with some of the units without doors but just go ahead and vote in the comments!

Option A


Option BWhichever option that gets most votes isn't guaranteed to win :) just curious to see what you guys like better :p

We want to finish this project SOON, so hurry and vote!


Brandon

Svärmor + daughter in law's egentid:

Så kan det bli så här som det blev i lördags:

 
Först en trevlig och lång lunch, därefter predikyr och manikyr (som tog över två timmar totalt).Sedan åt vi och Ron tre rätters på samma restaurang som sist. Det var riktigt trevligt - främst av allt att få träffa JoAnne igen. På bilden kan ni se efterrätten, cranberry mousse eller vad det nu är...en mycket GOD dessert!

Hej då!


Snart ser jag inte fötterna längre...

...om jag står rakryggad.


Idag är det vecka 25+5. Tänk vad tiden går... vi har inte ens börjat handla babygrejer ännu. Det får vi göra efter jul.

Hej då!

Julbakning nr 3!

Jo ni, jag lever faktiskt ett typisk Svensson-liv här. Tyvärr så spenderar jag inte i köket hela dagarna. Jag går till jobbet när det är ljust ute och efter arbetsdagen brukar jag försöka hitta på lite att göra som träning, gå på affärer... Oftast njuter jag av att bara vara hemma, brukar bli rätt trött efter en heldags sittande på kontoret.

Nu till något helt roligare - julbakning nummer tre:


Nu ikväll gjorde jag "mozartkulor" fast utan nougat :) Hemgjord mandelsmassa dessutom. Doppade i mörk belgiskchoklad. Mums!

Hej då!

Disney Motherhood

Fick en liten present av Brandons mamma på posten. Jättesöta tröjor! Me like!

  

Hej då!

RSS 2.0