Nu är det Pride i Stockholm...

Jag berättade aldrig... det var pride vecka i Toronto för några veckor sedan.


Tusentals folk, hundra utställningar varav två döva organisationer medverkade. Ontario Rainbow Alliance of the Deaf (ORAD) och Deaf Outreach Program (DOP) som ligger under Ontario Assoccation for the Deaf (OAD).


Ugh, jag vet...jag har varit så dålig på att uppdatera de senaste veckorna. Jag skyller på mitt sommarjobb. Hoppas iallafall att ni alla njuter av sommaren, här märks det knappt någon skillnad. Alla går till jobbet precis som vanligt och försöker semestra lite på helgerna. :/

Hej då!

Väldigt respektlöst...

 
Förra helgen då jag och Brandon var hemma hos pappa Donald och Sheila i Cambridge då passade Mr. Någon på... när vi kom hem upptäckte vi att Brandons cykel var stulen. Vi hade placerat den vid min cykel och låst ihop med den. Snacka om vilken respekt denne har... *sur*


Snyft!
Men nu har Brandon iallafall en bra bortförklaring på varför han inte cyklar till jobbet. ;)

Hej då!

Är inte hon lik Malin J...

 
På Front Street... "Vi har väntat på dig" på XX antal olika språk. Svenska finns med, coolt! Tycker att tjejen är väldigt lik Malin Johansson (lillebrorsa David's gamla klasskompis) när hon var tio. Eller...? (Malin...om du läser detta här - don't you agree? :) )


Hej då!

TTY = Textis


Så ser en TTY ut här i Nordamerika... Brandons texttelefon på jobbet. Vi äger ingen texttelefon härhemma... inte ens blinkers. :/ (Skrivbordsalmanackan fick han av mig i julklapp...)


Hej då!

Min nya telefon!

Nu har jag äntligen inskaffat en alldeles egen Blackberry Bold 9700. Eftersom Brandon har en exakt likadan modell i svart, så min är i vitt.

Ni får så gärna maila, smsa, mmsa eller ringa när ni vill! :)


Hej då!

Kort sammanfattning:

Min tredje arbetsvecka varav första veckan med barnen på dagkollot. Det har gått riktigt bra hittills anser jag. Hoppas bara att andra ledare också tycker det. Jag slipper att vara med barnen sex timmar i sträck, jag går och kollar läget lite då och då. Det känns riktigt bra! :) Jag börjar åtta och slutar fyra alla dagar - perfekt!

De två veckorna har jag bland annat:


Äntligen träffade jag Brandons mamma, JoAnne. Vi och JoAnnes sambo, Ron, satt och åt trerätters på en jättefin restaurang inne på Hotel Fairmont Royal York. Vi satt och pratade i fem hela timmar! Underbart...Sommarens absolut höjdpunkt enligt Brandon. Alltid slush - oavsett vart vi är påväg, slush ska inhandlas någongång. Till och med när Brandon spelar softball. :) Bilden togs när vi var på en cykelrunda under Kanadas 143 årsdag.


  
  
  
Leigh fyllde 30 år den 2 juli, hon och tre tjejer landade på Porter Airport samma dag (varit och semestrat lite i Quebec City). Det är gångavstånd hit från Porter, så vi ordnade en överraskningsmiddag för henne härhemma. Snacka om hur överraskad hon blev! Jätteglad py. Hon fick bland annat vanillinsocker av mig ;)Förra helgen var det segelbåt festival på Waterfront. Cheryl övernattade här, vi tre plus Tara passade på att gå längs vattnet på en riktig varm lördagskväll. Så trevligt! :)Vi har också haft ett "Stag & Doe" möte hemma hos Lisa. Ser fram emot kvällen... Ida, Andreas och David - jag hoppas att ni kan tänka er att ta med en del från Sverige. Vi kom överens att kvällens tema blir "SVERIGE" :) Smörgåstårta kanske man ska bjuda på...


Hej då!

G20 protest i bilder

Här kommer bilder från söndagens cykelrunda med Megan. Lite för många bilder, jag vet... :)
 
                                     

Hej då!

Happy birthday to you...

...Canada...


Kanada fyller 143 år imorgon (1:a juli). Då är det röd dag - dock har kanadensarna inte förstått att det ska vara klämdag dagen efter. Jag är iallafall ledig från jobbet (utan betalt) både torsdag och fredag.


...och naturligtvis till min älskade pappa!


Bäste Pappa, ännu ett år har passerat. Tänk dig att det var ett helt år sedan vi var på Taxinge slott och åt kakbuffe. Hoppas du får en lika bra dag imorgon! *KRAM*


Hej då!

RSS 2.0