Ikväll kl. 21.10 lokaltid...

...lyfter planet mot Stockholm (eller Reykjavik egentligen).Ska bli riktigt roligt att få komma hem till Stockholm igen, träffa min kära storfamilj och vänner. "ikanada" kommer att vara vilande fram tills vi är hemma igen. (Ja, ni läser rätt...hem till Stockholm och hemma här! Jag har två hem! :) ).


Hej då!

Trevlig helg!


Fredagens eftermiddagsfika! *mums*


Hej då!

Drag racing

Ett par veckor sedan var vi på Mikes lantställe igen. Det var drag racing helg, vi alla åkte dit och tittade på bilarna. Jag ska vara ärlig...inte så världens roligaste utflykt, det var rätt häftigt i början, sen blev jag less. Tjatigt! Men många var där...de höll på det från typ 8 på morgonen till 22 på kvällen, oavbrutet! Vi var där bara några timmar på kvällen.

Glömde min kamera hemma, så jag snodde några från Mikes hemsida, www.mplaing.com/photos.

    
Till och med JAG hade öronproppar på mig. Ljudnivån är...obeskrivligt, jag skulle säga...200 dB om den nivån ens existerar? :P Gick genom öron ända ned till halsen! Som bäst var det 0 km/h till 300 km/h på cirka 6 sekunder. Barn mellan 8-12 år tävlade också, runt 160 km/h på 7 sekunder.


Hej då!


Om exakt två veckor...

...är vi hemma hos mapa och äter middag, tror jag! Ska bli så roligt.

En sak till bara... gissa vad!!!

JA, helt riktigt... Jag fick TVÅ jobb erbjudande förra veckan. Det ena är en fastanställning på 80% i en organisation som heter Silent Voice. "Coordinator of Provincial ASL and Literacy Services" är titeln och det andra är en heltidsjobb på Deaf Culture Centre, dock i bara 28 veckor. Jobbtitel: "Accountant for Fundraising and Marketing".

Jag valde jobbet på Silent voice, eftersom det är en fastanställning. Stämningen där är också härlig, lite som på kansliet :) Skrev under avtalet, börjar den 14 oktober, ska dock mjukstarta några dagar nästa vecka.

Fast, det kanske blir några timmar på Deaf Culture Centre iallafall, vi får se. Skoj, skoj...och äntligen!

(Det var värt att jobba hela sommaren, jag skulle nog aldrig fått detta erbjudande från Silent Voice om jag inte jobbat för dom under sommaren. De fick chansen lära känna mig, de är medvetna att jag inte är helt insatta på mina nya arbetsuppgifter nu direkt men de litar på att jag lär mig med tiden! Skönt det för det kommer att bli en tuff utmaning för mig!)

Förresten... 11 dagar kvar.

Hej då!

Vad tycks...

...om denna tavla?Hej då!

Stag & Doe i bilder:

  
  
 
    
   
   
   Jag hoppas bilderna ger er en bild på vår Stag & Doe kväll. En riktigt lyckad kväll, tycker vi. Tack alla som mer eller mindre hjälpte till!

Hej då!

RSS 2.0