Kort & gott i bilder

Bilder är nog roligare, här kommer några bilder på de senaste dagarna. Det blir bara bättre och bättre för varje dag som går, anser jag. Ju mer Dion utvecklar, desto enklare blir det för oss, tycker jag. Låter det rimligt? :)

 
Tror det är det enda sätt som lugnar ner Dion (om inte amningen...). Mitt pekfinger och Brandons lillfinger. Han tycker inte att det är roligt att bada ...ännu - som pappa sin...Som mig - ganska morgon pigg är han, tycker jag. Ligger gärna och jollrar i vår säng på morgonarna. Detta kallar jag för mysstund :) På bilden ligger han dock på skötbordet... ibland skriker han, ibland är han glad när vi byter blöja på honom.


 
Syrran tipsade om denna pyssel... det var inte enkelt. Men vi har lyckats få fram fina hand- och fottryck ändå tycker jag. Ska klippa och klistra i "Min första bok" (som inte är köpt ännu... :) ).Sådan far, sådan son ;) Sleeper (vad heter det på svenska?) köpte jag på outlet i måndags. Den är lite för liten.. jag har redan tvättat den, kan nog inte byta :( Dion har långa ben och stora fötter.


 
Idag var vi ute hela dagen. Fikade med Paul, kollade lite i affärerna, lunchade och så hälsade vi på Brandons jobb också. Så utmattad är Dion just nu. SofiaN tog med hit bokstäverna som jag beställt till barnvagnen, snyggt!

Hej då!

Dion och Sofias första Niagara falls trip

Igår gjorde vi en liten men elva timmars utflykt - först till Niagara Falls för att kolla på det berömda fallet sedan handlade vi några timmar i Canada One Factory Outlet i närheten. Dion sov i nästan tre timmar i syrrans Looma medan vi shoppade - perfekt!


Det regnade konstant, så det var väldigt lite folk där igår jämfört med när jag var där i somras. Trots regnet var det trevligt ändå! :)


Gruppbild! Ser inte det ut som om Sofia spelade golf? :) Nä, hon försökte nog bara dölja sin paraply...

 
För att få våra kläder bli torra igen tog vi ett fik mellan fallet och shoppningen. Vi delade på en cookiedough paj från Hershey's inne i Starbucks. Gött!


Hej då!

P.s. Ifall ni undrar vad Looma är... så kan det se ut så här (bilderna är från ett par olika tillfällen):

 
Riktigt mys!


Årets påskmiddag i bilder

   
 


Sofia N på besök! Hon tog med bland annat 2 kg karamellkungen, gravad laxsås, västerbottens ost, gevalia... perfekt till påsken då IKEA inte har någon påsktema bland deras matsortiment.


Vet att det är nästan midnatt nu och att det är lite sent att önska er alla en riktigt glad påsk. Men jag gör det ändå!

Glad påsk!

Hej då!


Måste ju passa på...

Vad mycket man hinner med om man har Brandon hemma! Som detta här till exempel:


Fika i lugn och ro. Min förlossningsberättelse är också klar (jag ska redigera lite till bloggen, tre sidor är alldeles för mycket!). Laga en extra god middag.


Man bara måste passa på när Brandon leker med Dion eller när Dion tar en tupplur. Definitivt ett helt nytt tankesätt!

Hej då!

Studentträff

Fick ett oväntat email igår:


Dessvärre kan jag inte vara med, är i Sverige först i juli tror jag. Synd! :( Det blir nog en riktigt rolig eftermiddag/kväll - kommer att tänka på er den 17 juni.

Hej då!

Vem är lik vem?

Vad tycker ni? :)

   
Brandon - en dag gammal. Dion - nyfödd. Elisabet - några dagar gammal. Dion - några dagar gammal.


Hej då!

Mamma lämnar Kanada och oss...

Jag vet att jag har sagt det många gånger och säger det en gång till - tänk vad tiden går! Mamma kom och hälsade på oss i 3 ½ veckor... hon har alltså varit här i vår lilla lägenhet i nästan en månad. Det känns absolut inte så!

Som väntat - hon har varit ett stort stöd för oss! Speciellt för mig som hade smärtor i 2-3 veckor efter förlossningen, hur hade jag klarat mig utan hennes hjälp på dagarna då Brandon jobbade? Nu är jag iallafall ganska återställd och imorgon är det min allra första dag själv tillsammans med Dion - jag ser fram emot hur det går för mig! :)

Medan mamma var här har vi bland annat fikat en hel del, spenderat helgen hos Brandons farfar i Chatham, fått besök av lillebror, varit på ett barnkalas, gått på några barnvagnspromenader, hälsat på Brandons pappa & co i Cambridge, tittat inne i huset som vi köpt, kollat lite i affärer, fått besök av mina kompisar...

    
   

Mamma, tack för att du kom hit och för all din hjälp!

Hej då!


Fastfood sushi

Jag tänkte lägga upp ett klipp från Youtube för strax fyra veckor sedan, men det blev ju aldrig av -  här kommer det!


Någon som är sugen på att provsmaka? :)


Hej då!

Familjebesök nr 2 - lillbrorsan David!

Igår flög David från Washington DC till Toronto, för att ta en paus från all festande i Gallaudet... eller förhoppningsvis mer för att få träffa vår mamma och Dion.

Eftersom David inte ätit någon semla detta år så bakade jag bullar och bjöd på semmelfika nu i eftermiddag. Efter helgen blir det inga fler semlor för detta år!

  

Medan vi fikade så sov mina grabbar... troligtvis trött efter matchen :)

 
Ja! Idag lyckades vi få Dion vila i sin säng. Det går framåt!

Hej då!

RSS 2.0