Första veckan avklarat!

Idag är det torsdag, vilket innebär att min jobbvecka är över. Dion ligger och vilar i sin säng nu och han har varit jätteglad hela morgonen. Utforskade hans egna leksaker länge efter grötfrukosten... så blir det när han inte varit hemma mycket de tre senaste dagarna.

Det har fungerat bra tycker jag, även om Dion verkar gråtit en hel del de två första dagarna. Jag tror nog att han har aldrig gråtit så mycket i hela sitt liv på de två korta dagarna. Eller...jag kanske har redan glömt bort den första tiden då han princip bara grät och grät varje kväll mellan runt 17 tiden fram till 22. Man märker att tiden rullar framåt och man, jag iallafall, glömmer bort det jobbiga.

Tillbaka till dagiset, igår verkade han iallafall trivas bättre - men han, som brukar alltid göra "glädjeskutt" när Brandon kommer hem från jobbet, grät alla gånger jag hämtade honom. Full av glädje, hoppas jag, även om han verkade SÅ ledsen (saknade mig jättemycket, säkert) :) Allt han ville var krama om mig, men varken glädjeskutt eller leende fick jag se. Förhoppningsvis nästa vecka.

Både jag och Brandon jobbar i Toronto, men vi tar inte samma tåg - på det viset behöver Dion inte stanna på dagiset i elva timmar. Brandon lämnar honom strax innan åtta och jag hämtar honom så snart jag kan - mellan halv fyra-halv sex. Skulle vilja jobba i eller nära Milton-area... så fort jag får ett jobberbjudande som är mycket närmare så tar jag det - oavsett vad för jobb det är, nästan.

Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0