Kort uppdatering om mig själv :)

Idag var det min allra sista arbetsdag på Silent Voice Canada. Kontrakten går ut den 31 mars och jag är världens gladaste!

Förra veckan och den här veckan har varit så mycket - pusselbitarna verkar falla på plats, snart får jag förhoppningsvis en klarare bild på hur min vardag ser ut de kommande månaderna. Än så länge har saker och ting gått som jag hoppats, det vill säga jag fick mitt namn registerat i lärarvikarie listan på dövskolan här och dessutom fick jag också jobbet som vikarie på gruppbostäder och dagverksamhet här (samma ställe som förut när jag jobbade i ett år här med jobbvisum).

Bästa av allt: max 10 km ifrån Dion på dagarna. Förut var det ju minst 100 km. (Han blir kvar på WeeOnes, samma som förut; tre dagar i veckan att börja med. Känns bra, det!)

Jag får se hur mycket jobb jag får. Det verkar iallafall som om både ställen jämt behöver folk. Skolan mailade och undrade om jag kunde komma in både imorse och igår bitti. Hoppas de fortfarande behöver nästa vecka, veckan därpå, om tre veckor, om en månad och så vidare. För resten av den här veckan ska jag bara njuta av tiden tillsammans med Dion - det har jag bestämt! :)

En sista sak till... jag har inte ammat Dion sen i måndags kl 22.00!!! Får se om det är ett slut där. Vemodigt! :(

Hej då!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Så härligt att du har mycket närmare till Dions förskola nu!! Förstår att du njuter nu :) Ha en mysig vecka med Dion nu! KRAM

2012-03-29 @ 22:08:00
URL: http://sosia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0