Längesedan... alltför länge!

(Jag skrev detta onsdag bitti, tänkte skriva klart på kvällen, det blev aldrig av! Nu uppdaterar jag iallafall detta inlägg!)

Jag har visst glömt bort min blogg...eller tiden går alldeles för fort så jag knappt hinner blogga...eller...eller...det finns tusen ursäkter! Iallafall, här kommer några axplock på vad vi hittat på de senaste veckorna...eller månaderna.

Berättade jag? Jag slutade amma Dion på riktigt när Dion var strax över ett år gammal. Tror det var torsdagen den 29 mars. Det gick jättebra, delvis för att Dion blivit stor, delvis blev han beroende av flaskan (med 3.25% mjölk) istället. Han sover jättebra på nätterna, han vill alltid dricka kall mjölk innan han somnar...så här ser det ut när han väl somnat. Man kan inte låta bli att ta bild...Påsken 2012. Barnsången i svenska kyrka ordnade en mini påskparad så jag klädde ut Dion till en påskgubbe, riktigt söt var han!

 

Påskmiddag hos Sheila & Donald, innan middagen fick barnen leta efter många små chokladäggen som är en traditionell lek här i Kanada:

   

Sen har vi också investerat detta här, förhoppningsvis är denna vagn användbar i sommar (från och med nu)!

 

En trevlig tjejkväll ser ut så här:En ankdamm ligger 1 minut hemifrån, som är en av Dions favorit sysselsättning. Mata ankorna och gåsarna är numera roligare än att gunga i lekparken.

  Stor skillnad mellan för ett år sedan och nu - Dion och Wyatt springer runt och leker med varandra nu. Härligt att titta på. Dion älskar också att vara med små folk, som är mindre än honom... "baby, baby" tecknar han rätt ofta när t.ex. Beckett är i närheten.Brandons farbror Ron - det var skoj att sitta på snöskotern tyckte Dion, kanske blir det en tur till vintern.Vi har hunnit hälsa på Dions farmor en gång, de bor i Barrie (en timmes resa med bil härifrån). Farmor Jo har också hunnit sitta på barnvakt ett par tillfälle (medan både jag och Brandon var på jobbet) Dion tycker det är roligt med besök från nära & kära!

 

Softball säsong har börjat! Till skillnad från förra året, Dion var intresserad den här gången. Kul, kul! Till nästa gång ska Dion använda en söt mini baseball tröja som jag köpt på second hand affär.

 

Sist men inte minst - givetvis har jag hunnit med bakning lite då och då. Overnight chocolate and cinnamon coffee cake var ett av några nya recept jag testade. En riktigt saftig och god kaka som man förbereder dagen innan och låter smeten stå i kylen i mellan 6-24 timmar innan man ställer den i ugnen.Inte lätt att sammanfatta från hundra bilder som vi har. Iallafall, tänkte skriva lite om Dions teckenspråks (kommunikations) utveckling för det har hänt mycket på knappt några veckor men det tar jag i nästa inlägg istället.

Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0