Svante tre månader...

I förrgår har Svante funnits hos oss i tre månader. Han har vuxit SÅ mycket - är mycket knubbigare än vad Dion var. Mer lik pappan Brandon än vad Dion gjorde. Väldigt lik Dion i sovställning (sover på magen)... ja, det är lätt att börja jämföra! Stackars lilla Svante som måste bli jämförd hela tiden - jag försöker att tänka på att INTE göra det men det är inte lätt. Vikten och längd... ingen aning. Stackars lillen, igen! Nä, men vid två månaders kontroll så var han 57 cm lång och vägde 6,4 kg om jag inte minns fel. Nästa BVC besök sker inte förrän 4 månader, men då är ju han i Sverige så runt fem månader blir det istället.
 
Svante, några dagar sen...och ja, han är nästan lika glad som Dion var... Blåögda ännu, Dion hade bruna redan i den åldern...ooops! ;)
 
Nä men iallafall... Svante är en del av Dions liv redan, det är otroligt... en två årig pojke kan känna på kärlek även om denne inte gör någonting. Måste alltid ge en godmorgon respektive godnatt puss. Han bara gör det liksom. Härligt att se! Här gav Dion Svante några pussar innan han gick och la sig.
  
 
Hej då!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kära barnbarn!
Gullig härlig bild o rolig o fint gemensam med bror.:)
Kram puss

2013-08-27 @ 21:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0