Tredje år i rad - julklappsbyte!

I fredags kom det några mammor hit på glögg fika samt våffel lunch som Brandon och MikeL gräddade. Givetvis tog alla med en julklapp också... riktigt kul var det att slå om julklapparna även om de innehöll bara leksaker till våra barn :) Det har blivit en tradition nu som jag ska se till att hålla!
 
   
Jag bakade mini brysselkex...dammsugare...pepparkaksrulltårta med saffrankräm... chokladtryffel... kardemumma maränger. Som alltid, det ska vara lite för mycket! :/
 
Hej då!
 

Julmys härhemma!

Lite då och då har vi jul- pysslat och pyntat här... det är roligare att göra det nu när Dion förstår mer om jag ska vara ärlig. På ett sätt  uppreps det som man en gång uppväxte med... annars har jag alltid tyckt det är mysigt med julbord (i Sverige iallafall), julfika och tända levande ljus när det är mörkt och kallt ute med åren.
 
Så här ser det ut härhemma nu...
   
Den tredje bilden togs för några dagar sedan, idag snöade det rejält. Nu har vi väl runt 20-30 cm snö här. Vitt och vackert!
 
På de adventssöndagarna har jag hittat på någonting att pyssla tillsammans med Dion. Den första söndagen gjorde vi pepparkakshjärtor...andra söndagen:
 
 
Vi får se vad flr pyssel jag hittar på imorgon... önskar er alla en skön advents söndag!
 
Hej då!

Dion saknas på denna fina bild!!! :(

Fick just bilden av Stine från hennes bröllop i oktober. Tycker det är väldigt synd att Dion inte är med på bilden för jag gillar den! Får försöka ta ett familje kort snart!
 
 
Hej då!
 

RSS 2.0