Svante, en månad gammal idag!

25 juni... för exakt en månad sedan föddes jag vår fina son Svante! Som jag hela tiden säger, vad tiden går! :)
 
Lägger upp några bilder (typ bara sov-bilder:) )på Svante från den här månaden. Än så länge har han varit en så lugn bebis. Äta, sova och bajsa. Inte speciellt mycket gråt...eller han gråter bara när han har anledning till det som blöjbyte till exempel. Det kan nog bero på att jag också är lugnare, en erfarenhet rikare från tiden med Dion men jag tror inte att det bara är så. Svante är en mycket snäll pojke, nu iallafall. Idag var vi på en månads kontroll: 4,7 kg och 57 cm lång och allt såg bra ut! :)


Svante för några minuter sedan...
 
   
 
Dion ger fortfarande så många kramar och pussar... Svante är en del av Dions liv redan, när vi ska iväg någonstans så springer Dion och hämtar bilstol, förbereder honom som vi brukar göra utan att vi säger någonting. Inte ens "Svante ska åka med också." Ibland måste vi till och med hojta till, nej...Svante ska stanna hemma. Då får Svante ett par pussar på näsan istället. En pojke med big heart!
 
Nåväl, här kommer några bilder från de senaste veckorna. Barnsången i Svenska kyrkan, tavlan som min lillebror David gjort, en födelsedagsfest och så några vardagliga bilder.
 

 
Hej då!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Grattis 1 månad redan:) Idag David namnsdag:)
Härlig se bild o söt.
Kram puss

2013-06-25 @ 23:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0