The Nesting Syndrome

För någon dag sedan har jag insett att jag lider av "The Nesting Syndrome" (dock inte "Empty Nesting Syndrome!). Jag som trodde att jag ville bocka av to-do-list som vi länge haft - men det visade sig med tiden att listan bara blev längre och längre. Ju mer jag/vi gör, desto fler ärende lades till på listan. För att ge ett exempel, mellan kl 9 och 4 igår på min lediga dag (Brandon och Dion var på jobbet respektive dagiset):
 
- Dammsugit och så i bilen
- Organiserat och slängt sopor, återvinningsboxar etc.
- Bakade mias mocca rutor och morotskaka
- Kört förbi jobbet för att slutföra ett par saker
- Vek kläder
- Lagade lasagne och shepphard pie samt stekte kycklingsbitar (frös in allt)
(- Webbade med mappa)
- Handlade lite mat
 
Ja, jag tror att jag inte glömt nåt...och i helgen har jag hunnit med mycket också, såsom städat och organiserat i garaget samt härinne, pustat fönster, spikat upp några tavlor, tvättat, sprungit ut på små ärende, lek&bus med Dion därimellan och inte minst de vanliga måsten som matlagning och så vidare.  Att jag orkar! Tycker mer synd om Brandon som får höra och stå ut med all tjat från mig... "kom och hjälp mig" "...please, fixa det där..." trots att han precis hängt upp tvätten eller vad som helst. :(
 
Är det bara jag som tok(vår)städar förresten? Någon av er som upplevt/upplever likadant?
 
Idag tänker jag försöka ta det lugnt. Göra ingenting. Titta ikapp olika tv program som mot all odds...attending iran...några från ur.se också. Blir jag alltför uttråkad tror jag att jag bakar kladdkaka... bra att ha i frysen till sommarens fik, eller hur.. ;)
 
Imorse har jag iallafall gjort någonting viktigt - nämligen packat BB väska! Äntligen.. fast vem vet när det är dags!
 
En magbild som togs igår (39+3) innan jag avslutar detta inlägg. Än så länge känns det som om det dröjer ett bra tag till innan Mr Bollen vill titta ut. Än så länge har jag bara haft tajta mage ibland och troligtvis lindriga förvärkar, men inte mer än så. Trots syndromet... trots de obockade saker på listan... trots allt... så är jag redo!
 
 
Hej då!

Kommentarer
Postat av: Ida S

Peuh, jag blir ju trött när jag ser din lista! Jag gör nog knappt en tredjedel av det du fixar! :) Lite avis blir jag ju, effektivitet är ju positivt tycker jag. Men tror också du skulle må bra av att varva ned lbland och bara vara med en kopp te och en veckotidning. ;)

2013-05-23 @ 21:11:05
Postat av: ida S igen

Vi är också redo för en liten bebis! Vi väntar spänt på när lillen tittar ut! Spännande att se hur Dion reagerar på lillebror. :)

2013-05-23 @ 21:12:27
Postat av: Mamma

Kära dotter
Hoppas du blir mår bra o allt väl när datum 25 maj:)
Kram puss

2013-05-25 @ 21:54:25
Postat av: Sofia

Du boar!! Som djur gör när de väntar djurbebisar ;)

Så spännande att lillen snart är hos er, blir spännande att få se/höra vilken individ han kommer att bli :)

Förresten, du har en riktigt vacker mage!

Stora kramar från oss i Örebro

2013-05-26 @ 00:26:44
URL: http://sosia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0