Veckorna i Sverige

Det är snart ett par veckor sedan vi kom hem från Stockholm. Vad tiden bara rusar iväg... ;)
 
   
Väntar och väntar ivrigt på pappan Brandon som just landat... efter tre hela veckor!
 
  
  
 
  
   
   
   
   
   
Några bilder på vad vi gjort under dagarna...
 
Stora höjdpunkt var Jennys fruhippa som jag fick vara med - missade ju festen!

 
Vi flög till Damark över en helg för att medverka Stine och Filips vackra klassiskt bröllop. Dion stannade hemma hos mina morföräldrar. Bort från oss tre hela helgen...för första gången! Det verkade fungera bra. Skönt det!

 
  
 
 
     

Årets sena kräftskiva med gymnasiegäng! Vi lyckades också hitta en tid då vi alla samlades! Kräftskiva för XX:e år i rad! Alltid lika mysigt och roligt att få umgås med er alla! 
 
Dion Morteza Goure...tillsammans med min morfar Morteza som är 91 år gammal. Jättehärligt att se honom skratta!
 
   
Svante Sandor Goure tillsammans med min pappa Sandor. Svante gillar verkligen sin morfar... blir glad så fort han ser honom på morgonarna :) Sötnöt!
 
Wow, jag måste bara minnas... jag har aldrig sett Dion gråta SÅ mycket på så kort tid - det var första besök hos Rakel & Filip. De bilderna togs ett par dagar innan vi flög hem...det funkade mycket bättre tyckte jag. :)
 
 
Jag fick ofta frågan "längtar du tillbaka till Kanada" när det var dags att packa. Faktiskt så känns det rätt bra att komma hem! Ja, Kanada har (tyvärr) blivit mitt hem nu, säkerligen bara för att jag har all mina ägodelar här. Inte minst så har jag ju två små pojkar som också längtade hem (iallafall Dion). Dock är det alltid lika roligt att besöka Sverige, absolut! Mitt band finns kvar i Stockholm, så kände jag, vilket betyder enormt för mig! Det var riktigt skoj att få återse flera av er..!
 
Hemresan...
   
Home Sweet Home! Tack till er alla som förgyllde vår resa till Sverige!
 
Hej då!
 

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Tack, tack själv du! Fantastiskt att du orkade komma hit med två små barn på egen hand och kunde stanna så länge. Kul att Brandon också kom hit till sist, trots jag träffade honom kort stund nästsista kvällen. ;) Stor kram!

2013-11-13 @ 16:45:26
Postat av: Mamma

Kära familj
Tack för du o familje har kommit i Sverige o Stockholm o det var rolig med er o härlig se er. Nu redan saknar er o tom hemma.
Kram puss

2013-11-18 @ 23:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0